top of page

Tervetuloa mobiiliasiakkaaksi

Mobiiliasiakkuus on työnantajalle valinnainen palvelu asiointiin työterveyspalveluissamme. Mikäli yrityksessänne on otettu mobiiliasiakkuus käyttöön, työnantajasi tiedottaa siitä ja ohjeistaa palvelun käyttöönotossa. Jos mobiiliasiakkuus ei ole yrityksessänne vielä käytössä, voit silti asioida kätevästi verkossa nettiajanvarauksessa sekä videovastaanotolla.

Jos työnantajasi on mahdollistanut työterveyspalvelujen mobiiliasiakkuuden, asioit sujuvasti Länsirannikon Työterveyden mobiilisovelluksella. Lataa ensin sovellus mobiililaitteellesi ja seuraa sen jälkeen sovelluksen ohjeita sen käyttöönotossa.

Aloita lataamalla mobiilisovellus

Lataa LRTT OmaTyöterveys -sovellus ilmaiseksi iPhonelle App Storesta tai Android-laitteelle Google Playsta ja seuraa sen jälkeen sovelluksen ohjeita sen käyttöönottoon.

 

Pääset sovelluskauppaan myös oheisilla QR-koodeilla.

QR-koodi sovelluskauppaan

Apple

Android

QR-koodi sovelluskauppaan

Tietoa sovelluksesta

Länsirannikon Työterveys tarjoaa asiakkailleen nykyaikaisen, tietoturvallisen ja joustavan tavan asioida mobiilisovelluksen ja asiakasportaalin välityksellä. 

                                                                            

Kiireellinen viestintä

  • Voit ottaa yhteyttä työterveyshuoltoon akuuteissa sairauden oireissa, jotka eivät välttämättä edellytä kliinistä tutkimista vastaanotolla. 

  • Voit asioida kiireellisen viestinnän kautta lääkeresepti-asioissa. 

  • Kiireellinen viestintä toimii arkisin, ilman ajanvarausta. Kiireellisen viestinnän tarkemmat aukioloajat löydät sovelluksesta.

 

Kiireetön viestintä

  • Voit lähettää viestejä oman nimetyn työterveyshoitajan kanssa ja tarvittaessa keskusteluun voidaan ottaa mukaan myös muita työterveystiimiisi kuuluvia.

  • Ohjelma mahdollistaa myös sähköisten dokumenttien jakamisen

  • Kiireettömään viestintään voit laittaa viestiä 24/7.

Muut palvelut

  • Länsirannikon Työterveyden nettiajanvaraus. Varaa aikasi nopeasti ja näppärästi, ajanvaraus on avoinna 24/7!

  • Videovastaanotto-palvelu. Toimii ajanvarauksella, jonka voit tehdä kätevästi myös sovelluksen kautta, nettiajanvarauksesta. Videovastaanotto toimii Google Chrome- (suositeltu), Edge Chromium- ja Firefox-internetselaimilla Windows- ja Apple-tietokoneissa sekä Android-älylaitteissa sekä Safari-selaimella Applen mobiililaitteissa (iPhone & iPad).

  • Kirjautumislinkki OmaKantaan

  • Länsirannikon Työterveyden muu verkkosisältö yhdellä klikkauksella.

Vihreä logon merkki

Jäikö kysyttävää sovelluksesta?
Ota yhteyttä.

bottom of page