top of page
Työterveyslaitoksen Laatuverkosto-merkki

Työhyvinvointia  julkisen sektorin ammattilaisille

Länsirannikon Työterveyden tavoitteena on varmistaa, että omistajiemme, julkisen sektorin, työntekijät  saavat vähintään yhtä kattavat (työnantajasi sopimuslaajuuden mukaisesti) ja laadukkaat työterveyspalvelut kuin kaikkien muidenkin alojen työntekijät.

Mukana SOTE-henkilöstön arjessa ja murroksessa

Vastaamme 1.1.2023 alkaen myös sekä Varsinais-Suomen että Satakunnan Hyvinvointialueen SOTE-työntekijöiden työterveyshuollosta. Toivomme, ettei terveydenhuollon organisaatioiden työterveyspalveluita vaivaa sama ongelma kuin suutarin lapsilla: omat kengät ovat kiireessä jääneet tekemättä tai ne eivät sovi jalkaan.

Suomalainen terveydenhuolto elää tällä hetkellä kenties suurinta murrosta perustamisensa jälkeen. Muutosprosessit kuormittavat aina henkilöstöä, jolloin työterveyshuollolla rooli toiminnallisten muutosten tukijana kasvaa entisestään.


Meidän tehtävämme on tukea ja auttaa auttajia. Haluamme osaltamme varmistaa, että terveydenhuollon ammattilaiset jaksavat työssään ja saavat nopeasti avun kaikissa tilanteissa.

Länsirannikon työterveys Oy

Länsirannikon Työterveys Oy toimii julkisen sektorin työnantajien ja työntekijöiden työhyvinvointia kasvattavana itsenäisenä mallitoimijana.

100 % kotimainen

Länsirannikon Työterveys Oy on 100 % kotimainen ja julkisomisteinen yhtiö ja toimimme niin sanotulla In House -periaatteella. Tuotamme työterveyden palveluita vain omistajillemme Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueilla.

Omistus

Omistajamme 1.1.2023 alkaen ovat Varsinais-Suomen (VARHA) ja Satakunnan hyvinvointialueet, Turun kaupunki, Salon kaupunki, Turun AMK, Turun Vesihuolto, Turun kaupunginteatteri, Kaarea Oy, Forum Marinum.

Asiakkaat

Henkilöasiakkaita on yhteensä noin 45 000. Osa palveluista Hyvinvointialueiden henkilöstölle tuotetaan tiiviissä ja hyvässä yhteistyössä alihankkijoidemme kanssa.

Toimipisteet

Omat toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Porissa, Salossa, Paraisilla, Loimaalla sekä Ulvilassa.

Henkilöstö

Omaa henkilöstöä on noin 140. Yhtiön liikevaihto on arviolta noin 28 miljoonaa euroa. Meillä on vahva kokemus ja osaaminen  julkisen sektorin työnantajille ja erityisesti SOTE-henkilöstölle tuotettaviin työterveyspalveluihin.

Etsitkö yrityksellesi lakisääteisten työterveyspalveluiden tarjoajaa Varsinais-Suomessa?

L
öydät palvelusopimukset hyvinvointialueen yrityksille ja yrittäjille täältä.

bottom of page