top of page

Haemme juuri nyt Kuntarekryssä:

Palvelut

Kysy lisää

toimitusjohtaja/johtava työterveyslääkäri

petri.nieminen@terveysturku.fi

050 400 2803

Otamme mielellämme vastaan myös avoimen hakemuksesi, jossa kerrot osaamisestasi ja millaisiin tehtäviin tähtäät. Lähetä avoin hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen:

reija.allen-kulmala@terveysturku.fi

Avoin
Haemme
Vihreä logon merkki

Aitoa työterveystyötä

moniammatillisissa tiimeissä

Tule ammattilaiseksi aitiopaikalle

Haetko uusia mahdollisuuksia ja mielenkiintoisia ammatillisia haasteita? Me Länsirannikon Työterveydessä olemme kiinnostuneita työterveyshuollon ammattilaisista ja asiantuntijoista.

Toimintamme yhä kasvaessa haemme jatkuvasti joukkoomme:

  • Työterveyslääkäreitä (työterveyshuollon erikoislääkäri tai työterveyslääkäri tai työterveyshuoltoon erikoistumaan aikova lääkäri) sekä yleislääkäreitä Turun, Salon, Loimaan tai Porin yksikköihimme sopimuksen mukaan

  • Työterveyspsykologi Porin yksikköömme sopimuksen mukaan

  • Sairaanhoitajia/lähihoitajia 

  • Kysy rohkeasti myös kesäsijaisuuksia

Meillä voit myös erikoistua työterveyshuoltoon (Turun Yliopiston koulutusoikeudet), lisäksi meillä on myös Yliopiston myöntämät oikeudet kouluttaa erikoistumiseen liittyvä kuntoutuspalveluiden osuus.

Voit toimia työsopimussuhteessa tai ammatinharjoittajana. Työaika on sovitettavissa tarpeidesi mukaan. Palkka ja työsuhde-edut ovat kilpailukykyiset.

Yhteistyössä Suomen Työterveyshoitajaliitto – Tutustu jäsenyyteen täällä!

Länsirannikon Työterveys Oy

Olemme kasvava, 100 % kotimainen ja julkisomisteinen osakeyhtiö. Toimimme Varsinais-Suomessa Turussa, Salossa, Loimaalla ja Paraisilla sekä Satakunnassa Porissa, Harjavallassa ja Ulvilassa.

 

Toimintamme kasvaessa haemme vahvistuksia tiimeihimme. Palvelemme vain omistajiemme henkilöstöä, emme myy palveluita yksityisille yrityksille.

Omistajiamme ovat Varsinais-Suomen ja Satakunnan Hyvinvointialueet, Turun kaupunki, Salon kaupunki, Turun Vesihuolto, Turun kaupunginteatteri, Forum Marinum, Turun AMK sekä Kaarea.

 

Huipputiimissämme on vahva ja kokenut sekä osaava ammattilaisten ja asiantuntijoiden joukko.

Meillä työskentelee yli 50 työterveys- ja yleislääkäriä ja työterveys- ja sairaanhoitajaa. Lisäksi joukkoomme kuuluu fysiatrian ja psykiatrian erikoislääkäreitä.

 

Moniammatillisessa tiimissämme työskentelee lisäksi noin 15 työterveyspsykologia sekä työfysioterapeuttia. Palveleva tukipalveluyksikkö mahdollistaa sujuvat palvelut kaikissa tilanteissa.

bottom of page