Ammattilaiseksi aitiopaikalle

Haetko uusia mahdollisuuksia ja mielenkiintoisia ammatillisia haasteita? Me Länsirannikon Työterveydessä olemme kiinnostuneita työterveyshuollon ammattilaisista. Julkaisemme avoimet työpaikat tällä sivulla.

Toimintamme yhä kasvaessa haussa on joukkoomme:

  • Työterveyslääkäreitä ( työterveyshuollon erikoislääkäri tai työterveyslääkäri tai  työterveyshuoltoon erikoistumaan aikovaa lääkäriä)  Turun,  Salon, Loimaan tai Porin yksiköihimme sopimuksen mukaan.
  • Työterveyden yleislääkäri  Salo
  • Työterveyshoitaja Loimaan yksikköön
  • Työterveyspsykologi Salon yksikkö (osa-aikainen)
  • Työterveyslääkäri Porin yksikköömme
  • Yleislääkäri Porin yksikköömme

Olemme kasvava 100 % kotimainen ja julkisomisteinen osakeyhtiö. Toimimme Varsinais-Suomessa Turussa, Salossa ja Loimaalla sekä Satakunnassa Porissa, Harjavallassa ja Ulvilassa. Toimintamme edelleen kasvaessa haemme vahvistuksia tiimeihimme valmistautuessamme tuottamaan palvelut Varsinais-Suomen Hyvinvointialueen sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstölle 1.1.2023 alkaen.
Meidän huipputiimissämme on vahva ja kokenut sekä osaava ammattilaisten ja asiantuntijoiden joukko ja toteutamme työterveysyhteistyötä omistajillemme suurella sydämellä. Työskentelyotteena on aito työterveystyö moniammatillisissa tiimeissä.

Tule mukaan huippujengiimme. Meillä työskentelee jo reilusti  yli 40  työterveyslääkäriä. Joukkoomme kuuluu myös kaksi fysiatrian ja neljä psykiatrian erikoislääkäriä sekä useita yleislääkäreitä.

Vahvaan moniammatilliseen tiimimme kuuluvat  niinikään yli 40 työterveyshoitajaa, 10 työterveyspsykologia  sekä 12 työfysioterapeuttia sekä osaava tukipalveluyksikkö.

Työ meillä on aitoa työterveystyötä moniammatillisissa tiimeissä.  

Meillä voit myös erikoistua työterveyshuoltoon (Turun Yliopiston koulutusoikeudet), lisäksi meillä on myös Yliopiston myöntämät oikeudet kouluttaa erikoistumiseen liittyvä kuntoutuspalveluiden osuus. Meillä voit toimia ammatinharjoittajana tai työsopimussuhteessa. Työaika on sovitettavissa tarpeidesi mukaan. Palkka ja työsuhde-edut ovat kilpailukykyiset.

Olethan rohkeasti yhteydessä ja kysy lisää toimitusjohtaja/johtava työterveyslääkäri  petri.nieminen@terveysturku.fi tai puh 050 4002803

www.lansirannikontyoterveys.fi

Otamme mielellämme vastaan myös avoimen hakemuksesi, jossa kerrot osaamisestasi ja millaisiin tehtäviin tähtäät.
Lähetä avoin hakemuksesi sähköpostilla: tyoterveys@terveysturku.fi