Ammattilaiseksi aitiopaikalle

Haetko uusia mahdollisuuksia ja mielenkiintoisia ammatillisia haasteita? Me Länsirannikon Työterveydessä olemme kiinnostuneita työterveyshuollon ammattilaisista ja asiantuntijoista. Julkaisemme avoimet työpaikat tällä sivulla.

Toimintamme yhä kasvaessa haussa on joukkoomme:

  • Työterveyslääkäreitä (työterveyshuollon erikoislääkäri tai työterveyslääkäri tai  työterveyshuoltoon erikoistumaan aikovaa lääkäriä)  Turun,  Salon, Loimaan tai Porin yksiköihimme sopimuksen mukaan
  • Työterveyden yleislääkäri  Salo 1.1.2023 alkaen
  • Työterveyden yleislääkäri Porin yksikköömme sopimuksen mukaan
  • Kysy rohkeasti myös kesäsijaisuuksia

Olemme kasvava 100 % kotimainen ja julkisomisteinen osakeyhtiö. Toimimme Varsinais-Suomessa Turussa, Salossa ja Loimaalla sekä Satakunnassa Porissa, Harjavallassa ja Ulvilassa. Toimintamme edelleen kasvaessa haemme vahvistuksia tiimeihimme. Valmistautuessamme tuottamaan palvelut Varsinais-Suomen ja Satakunnan Hyvinvointialueiden sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstölle 1.1.2023 alkaen.

Meidän huipputiimissämme on vahva ja kokenut sekä osaava ammattilaisten ja asiantuntijoiden joukko ja toteutamme työterveysyhteistyötä omistajillemme suurella sydämellä. 

Tule siis mukaan huippujengiimme. Meillä työskentelee jo lähes 40  työterveyslääkäriä ja lähes 40 työterveyshoitajaa. Joukkoomme kuuluu myös  kaksi fysiatrian ja neljä psykiatrian erikoislääkäriä sekä useita yleislääkäreitä.

Vahvaan moniammatilliseen tiimimme kuuluvat  niinikään 11 työterveyspsykologia  sekä 12 työfysioterapeuttia sekä osaava tukipalveluyksikkö.

Työskentelyotteena on aito työterveystyö moniammatillisissa tiimeissä.

Meillä voit myös erikoistua työterveyshuoltoon (Turun Yliopiston koulutusoikeudet), lisäksi meillä on myös Yliopiston myöntämät oikeudet kouluttaa erikoistumiseen liittyvä kuntoutuspalveluiden osuus.

Meillä voit toimia  työsopimussuhteessa ja myös ammatinharjoittajana. Työaika on sovitettavissa tarpeidesi mukaan. Palkka ja työsuhde-edut ovat kilpailukykyiset.

Olethan rohkeasti yhteydessä ja kysy lisää toimitusjohtaja/johtava työterveyslääkäri  petri.nieminen@terveysturku.fi tai puh 050 4002803

www.lansirannikontyoterveys.fi

Otamme mielellämme vastaan myös avoimen hakemuksesi, jossa kerrot osaamisestasi ja millaisiin tehtäviin tähtäät.
Lähetä avoin hakemuksesi sähköpostilla: tyoterveys@terveysturku.fi