Ammattilaiseksi aitiopaikalle

Haetko uusia mahdollisuuksia ja mielenkiintoisia ammatillisia haasteita? Me Länsirannikon Työterveydessä olemme kiinnostuneita työterveyshuollon ammattilaisista. Julkaisemme avoimet työpaikat tällä sivulla.

Toimintamme yhä kasvaessa haemme joukkomme nyt työterveyshuollon erikoislääkäriä, työterveyslääkäriä tai  työterveyshuoltoon erikoistuvaa lääkäriä  vakituiseen tarpeeseen Turun Datacityn, Porin tai  Salon yksiköihimme sopimuksen mukaan.  Myös määräaikainen äitiyslomasijaisuus ajalle 5/2021-8/2022 on mahdollinen. 

Olemme kasvava 100 % kotimainen ja täysin julkisomisteinen osakeyhtiö. Toimimme Varsinais-Suomessa Turussa, Salossa ja Loimaalla sekä Satakunnassa Porissa, Harjavallassa ja Ulvilassa.
Meidän huipputiimissämme on vahva ja kokenut sekä osaava ammattilaisten ja asiantuntijoiden joukko ja toteutamme työterveysyhteistyötä omistajillemme suurella sydämellä.  Työskentelyotteena on aito työterveystyö moniammattilisessa tiimissä.

 Tule mukaan huippujengiimme, jossa meitä on jo lähes 50. Meillä työskentelee jo 14 työterveyslääkäriä, joista 8 on työterveyshuollon erikoislääkäreitä. Joukkoomme kuuluu myös kaksi fysiatrian ja yksi psykiatrian erikoislääkäri sekä kolme yleislääkäriä.  Vahvaan moniammatilliseen tiimimme kuuluvat  18 työterveyshoitajaa, kolme  työterveyspsykologia  sekä 7 työfysioterapeuttia. 

Meillä voit erikoistua työterveyshuoltoon ja voit toimia ammatinharjoittajana tai työsopimussuhteessa sekä myös osa-aikaisena.  Palkka ja edut ovat kilpailukykyiset ja työ on aitoa työterveystyötä moniammatillisissa tiimeissä.  

Kysy rohkeasti lisää toimitusjohtaja/johtava työterveyslääkäri  petri.nieminen@terveysturku.fi tai puh 050 4002803

www.lansirannikontyoterveys.fi

Otamme mielellämme vastaan myös avoimen hakemuksesi, jossa kerrot osaamisestasi ja millaisiin tehtäviin tähtäät.
Lähetä avoin hakemuksesi sähköpostilla: tyoterveys@terveysturku.fi