Ammattilaiseksi aitiopaikalle

Haetko uusia mahdollisuuksia ja mielenkiintoisia ammatillisia haasteita? Me Länsirannikon Työterveydessä olemme kiinnostuneita työterveyshuollon ammattilaisista. Julkaisemme avoimet työpaikat tällä sivulla.

Toimintamme yhä kasvaessa haemme joukkomme nyt työterveyshuollon erikoislääkäriä, työterveyslääkäriä tai  työterveyshuoltoon erikoistuvaa lääkäriä  sekä yleislääkäriä vakituiseen tarpeeseen Turun  tai Salon yksiköihimme sopimuksen mukaan.  

Olemme kasvava 100 % kotimainen ja täysin julkisomisteinen osakeyhtiö. Toimimme Varsinais-Suomessa Turussa, Salossa ja Loimaalla sekä Satakunnassa Porissa, Harjavallassa ja Ulvilassa.
Meidän huipputiimissämme on vahva ja kokenut sekä osaava ammattilaisten ja asiantuntijoiden joukko ja toteutamme työterveysyhteistyötä omistajillemme suurella sydämellä.  Työskentelyotteena on aito työterveystyö moniammatillisissa tiimeissä.

 Tule mukaan huippujengiimme, jossa meitä on jo 65. Meillä työskentelee jo 16 työterveyslääkäriä. Joukkoomme kuuluu myös kaksi fysiatrian ja yksi psykiatrian erikoislääkäri sekä useita yleislääkäreitä.  Vahvaan moniammatilliseen tiimimme kuuluvat  niinikään 18 työterveyshoitajaa, 5 työterveyspsykologia  sekä 8 työfysioterapeuttia. 

Meillä voit erikoistua työterveyshuoltoon (Turun Yliopiston koulutusoikeudet, lisäksi haussa ovat myös oikeudet suorittaa kuntoutuspalveluiden osuus). Meillä voit toimia ammatinharjoittajana tai työsopimussuhteessa. Työaika on sovitettavissa tarpeidesi mukaan. 

Palkka ja edut ovat erittäin kilpailukykyiset ja työ on aitoa työterveystyötä moniammatillisissa tiimeissä.  

Kysy rohkeasti lisää toimitusjohtaja/johtava työterveyslääkäri  petri.nieminen@terveysturku.fi tai puh 050 4002803

www.lansirannikontyoterveys.fi

Otamme mielellämme vastaan myös avoimen hakemuksesi, jossa kerrot osaamisestasi ja millaisiin tehtäviin tähtäät.
Lähetä avoin hakemuksesi sähköpostilla: tyoterveys@terveysturku.fi